Briefing

Briefing

  • Beschrijf: Wat je organisatie doet, product of diens, Geschiedenis van de website, Aanleiding van de briefing
  • Beschrijf wat de kernwaarden, visie en missie van je organisatie zijn.
  • De oude/huidige website dien je te beschrijven met de voor- en nadelen. Hierbij kan je onder andere denken aan de volgende punten: - URL-structuur van de website - Lijstje van plus- en minpunten - Hoelang geleden is de website gebouwd - Aantal bezoekers op de website - Browsers waarin de website wordt bezocht - Het doel van de oude website - Aantal vernieuwingen sinds de bouw
  • De nieuwe website komt nu aan bod. De focus van de belangrijkste onderdelen van de nieuwe website moeten goed naar voren komen. Denk hierbij aan: - Beschrijf de doelen van de website (verschilt dit met de oude website?) - Wie is de doelgroep van de website (verschilt dit met de oude website?) - Verwachte kanalen die bezoekers gebruiken - De USP van je organisatie, product of dienst - Branche van de organisatie - Concurrenten - Functionaliteiten die terug moeten komen, zoals e-commerce of leadgeneratie
  • Beschrijf welke technieken de nieuwe website moet gebruiken. Als je weinig technische kennis hebt, dan is het belangrijk om de voorwaarden (wat de techniek moet doen) zo uitgebreid mogelijk te beschrijven.
  • Geef je wensen en behoeften door qua design. Het is belangrijk om referentiepunten te geven zodat er een benchmark gemaakt kan worden. Denk ook aan het weergeven of het creëren van een huisstijl in de vorm van merkrichtlijnen. Geef daarnaast gerust voorbeelden van inspirerende websites die je bent tegengekomen.
  • Geef een beoogde deadline en een planning die de omvang van het project weergeeft. Dit hoeft niet specifiek, maar meer in grote lijnen.
  • Het budget dat je hebt opgesteld voor dit project, dit is natuurlijk een grove schatting, maar geeft wel de kaders van het hele project weer.
  • Beschrijven van de doelstellingen van de organisatie en van het project dat gestart gaatworden. Zorg dat je doelstellingen SMART zijn (specifiek, meetbaar, acceptabel, realistisch,tijdgebonden). We zijn bij Dlogic dol op meetbare doelstellingen, zodat we samen kunnenzorgen dat je nieuwe website of platform ook echt doet wat we willen.

Maak kennis met onze persoonlijke aanpak.Neem vrijblijvend contact op!

Is jouw bedrijf of organisatie toe aan een online restyling?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op en we vertellen je graag wat wij voor jou kunnen doen.

Contactformulier
Dave Boden

Wat onze klanten zeggen.

Met Raptor werken we sinds kort samen met D-Logic (Dave en zijn team). Dat bevalt prima, we worden ontzorgd, snelle reactie en ze denken mee met ons. Eigenlijk alles wat je wilt hebben als je iets uitbesteedt.
Ellen van Gils
Ellen van Gils
15:23 01 May 18
Prima web-partner. Goede prijs kwaliteit en durven mee te investeren. Ze zijn kundig en durven te adviseren in het belang van de klant. Ze reageren snel! Tip: Ze mogen wat ons betreft soms iets duidelijker communiceren en adviseren. Wat voor hun dagelijkse kost is, is voor veel klanten geen begrijpbare taal. Als klant zoeken wij een partner die ons kan ont-zorgen en altijd een goed visitekaartje voor ons online heeft staan. Dat is Dlogic voor ons zeker tot nu toe! Kortom; Fijne partner dus.
Kikks entertainment & concepts
Kikks entertainment & concepts
09:05 21 Mar 18
We werken met Chapeau al ruim 6 jaar met Dlogic samen. Ze hebben ons de afgelopen jaren geweldig goed geholpen om onze online doelen te behalen. Altijd bereikbaar en zeer betrouwbaar. Een echte aanrader!
Bert Janssen
Bert Janssen
18:20 26 Mar 18
D-Logic (Dave en zijn team) is een bedrijf dat écht meedenkt om tot een mooie functionele website te komen. D-Logic is zeer klantgericht en handelt zeer snel indien je dit als klant wenst. De kwaliteit van de dienstverlening is uitstekend tegen een eerlijk uurtarief. Kortom D-Logic zien wij voor onze dienstverlening als de ideale partner!
Henk Guise
Henk Guise
13:50 21 Mar 18
Flexibel, goed en met veel oog voor persoonlijke wensen. Dlogic realiseert, met een vakkundig team van vormgevers en tekstschrijvers, aantrekkelijke websites die zo eenvoudig of uitgebreid zijn als de opdrachtgever wil. Makkelijk te onderhouden en met veel aandacht voor belangrijke online zaken als vindbaarheid en veiligheid.
Kim Smits
Kim Smits
06:40 14 Mar 18
Ontzettend trots op mijn nieuwe website dankzij D-Logic! Voorafgaande mijn wensen en behoeftes bepaald en die zijn uitstekend ten uitvoer gebracht! Communicatie verliep ontzettend vlug en ook in kindertaal, wat ik als zeer prettig ervaar. D-Logic kan ik zeker aanbevelen voor een zakelijke en gebruiksvriendelijke WordPress website.
Santino Baal
Santino Baal
17:56 07 Sep 18
Dlogic handelt snel en realiseert interactieve websites zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Al jarenlang een krachtige en vruchtbare samenwerking die in deze digitale tijd alleen maar belangrijker wordt. Zeer prettig om aanpassingen snel doorgevoerd zien worden. Het laatste punt is de prettige feedback vanuit Dlogic om constant te werken aan een verbeterde website die up-to-date is!
Hotel De Reiskoffer
Hotel De Reiskoffer
11:48 05 Mar 18
Ik ben heel blij met mijn website! Ik hoefde niet veel spannends, gewoon op een leuke manier alle informatie op één plek, en dat is ook precies wat hij gedaan heeft. Geluisterd naar mijn wensen en de website is geworden zoals ik had gehoopt. En ook prettig contact, ook dat vind ik belangrijk. Dankjewel Dlogic!!
Lotte de Krom
Lotte de Krom
15:42 26 Oct 18
De website die DLogic heeft gemaakt, is precies volgens wens. Ook het samenwerkingsproces is top verlopen. Ik ben een blije klant!
Susan van Loenen
Susan van Loenen
12:17 09 Sep 19
Snelle service en uit de brand geholpen. Mijn website was gehackt doordat ik niet goed geïnformeerd ben vanuit een ander bedrijf. Mijn website werkt nu optimaal en ik ben zeer tevreden over DLogic!
Kelly Pemen
Kelly Pemen
13:05 17 Sep 19
Mijn website laten maken door DLogic. Zeer tevreden over het resultaat. Wanneer ik vragen heb, word ik vrijwel direct geholpen. Snelle communicatie en super service.
Rieke van Wijngaarden
Rieke van Wijngaarden
07:40 30 Sep 19
Snel, goede service en vakkundig! We werken heel graag met deze jongens samen!
Jens van Hoof
Jens van Hoof
08:02 09 Jan 20
Snelle service en uit de brand geholpen. Mijn website was gehackt doordat ik niet goed geïnformeerd ben vanuit een ander bedrijf. Mijn website werkt nu optimaal en ik ben zeer tevreden over DLogic!
Kelly Pemen
Kelly Pemen
13:05 17 Sep 19
Heel tevreden over de service, kwaliteit en kwantiteit! En prijstechnisch ook zeer markt conform, kortom, wij zijn erg tevreden over DLogic!
Flex helden
Flex helden
08:04 20 Feb 20
Goede prijs/kwaliteit verhouding. Leveren echt goed werk. Vanwege vnl. e-mail communicatie verloopt niet altijd alles vlekkeloos.
Prisca van Dijk
Prisca van Dijk
15:14 20 Feb 20
Wij hebben onze website laten updaten door Dlogic en we zijn zeer te vreden over het advies en het uiteindelijke resultaat.
Dimitri Gommers
Dimitri Gommers
09:38 25 Feb 20
Wij hebben onze website laten updaten door Dlogic en we zijn zeer te vreden over het advies en het uiteindelijke resultaat.
Dimitri Gommers
Dimitri Gommers
18:47 25 Feb 20
Onze website in beheer van DLogic. Als wij een kleine wijziging willen in de lay-out is het meestal binnen een dag geregeld.
Sybren Kok
Sybren Kok
14:49 10 Mar 20
Echte aanpakkers, laten er geen gras over groeien en daar hou ik van! Ze denken mee en hadden de problemen waar ik tegen aan liep in no time verholpen.
Nander Knobben
Nander Knobben
14:28 13 Apr 20
Ik werk regelmatig samen met de jongens van DLogic. De communicatie gaat soepel en het werk wordt doorgaans snel geleverd.
Gijs van de Kamp
Gijs van de Kamp
13:36 23 Mar 20
Vanuit Traycon Projecten B.V. hebben wij samengewerkt met Dlogic om onze website een nieuwe frisse blik te geven. En dat is zéér goed gelukt. Wij willen Dave en zijn team heel erg bedanken voor het ontwerpen van onze nieuwe site. De kwaliteit ligt enorm hoog en de reactiesnelheid van Dlogic is zéér goed. Er werd geluisterd naar onze wensen en de website is geworden zoals we gewenst hadden. Super service. Bedankt!
Julian van Paeschen
Julian van Paeschen
07:00 22 Apr 20
In een hele korte tijd hebben DLogic voor de Stichting Deutsch macht Spaß een prachtige nieuwe site gemaakt: zeer snel, precies volgens onze wensen, communicatief erg sterk en super aardig. Heb je een nieuwe site nodig, dan kan ik DLogic zeer aanbevelen. Normaals heel hartelijk dank. Dirk Klein, voorzitter Stichting Deutsch macht Spaß
dirk klein
dirk klein
14:59 24 Mar 20
Vanuit MobilityWorks hebben wij onze website laten vernieuwen, zowel aan de voorzijde als achterzijde. Daarbij heeft Dlogic laten zien dat ze veel kennis van de Wordpress backend in huis hebben en ook meedenken om de snelheid te optimaliseren. Zeker aan te bevelen.
Bart Martens
Bart Martens
09:40 23 Jun 20
Communicatie loopt perfect. Dlogic denkt goed mee en levert boven verwachting.
Alexandra M.
Alexandra M.
10:21 04 Jul 20