Diensten

Webdesign

Een site die de identiteit van jouw bedrijf of organisatie onderstreept; dat nemen we bij Dlogic altijd als uitgangspunt. Onze grafische en technische experts gaan met jouw wensen aan de slag en zetten deze om naar een visueel aantrekkelijke en logisch ingedeelde website. Door hierbij gebruik te maken van WordPress is ook het zelf beheren van je website heel eenvoudig. Daarnaast kun je bij Dlogic ook terecht voor advies over hoe jouw huidige website beter en succesvoller gemaakt kan worden.

Webshops

Een goede webshop is overzichtelijk en nodigt uit om een aankoop te doen. Bij Dlogic hebben we de kennis en ervaring om je hierbij te helpen. Door gebruik te maken van WordPress kunnen we de online winkel stap voor stap opbouwen, totdat deze volledig naar wens is. Bovendien is een WordPress webshop bijzonder eenvoudig te onderhouden en zorgen we ervoor dat jouw shop op ieder apparaat, van smartphone tot desktop, optimaal functioneert.

Wordpress updates

Wordpress is een open source CMS dat voortdurend wordt verbeterd en geoptimaliseerd. Dit maakt dat regelmatige updates noodzakelijk zijn, zodat de site of shop wordt geactualiseerd en goed en snel blijft werken. Bovendien maakt de populariteit van WordPress het systeem aantrekkelijk voor hackers of verspreiders van bugs en malware. Door speciale plugins te installeren en deze up-to-date te houden blijft je site veilig, zowel voor jou als je bezoekers. Met de update-service van Dlogic heb je hier zelf geen omkijken naar en weet je zeker dat je goed online bent en blijft.

Zoekmachineoptimalisatie

Een website wordt gemaakt om gevonden te worden en dat begint in de zoekresultaten van Google. Bij Dlogic hebben we de kennis in huis om ervoor te zorgen dat jouw site of shop hoog in de zoekresultaten komt. Het sleutelwoord hierbij is SEO (search engine optimalization). We nemen je nieuwe of bestaande website onder de loep om deze te optimaliseren en adviseren daarnaast graag over hoe je site ook in de toekomst blijft scoren.

Google Adwords

Meer rendement behalen met je website of webshop kan heel eenvoudig via Google Adwords. Hiermee kun je heel gericht doelgroepen benaderen voor wie jouw site interessant kan zijn, bijvoorbeeld aan de hand van een specifieke regio of bepaalde zoektermen. De experts van Dlogic weten hoe ze een goede Adwords-campagne moeten opzetten en inrichten. Zo weet je zeker dat jouw site of shop gezien wordt!

Social Media Marketing

Iedereen, zowel jong als oud, maakt tegenwoordig gebruik van social media en dat zou jij ook moeten doen! Veel bedrijven onderschatten de waarde van bijvoorbeeld Facebook, Twitter en Instagram, maar de impact ervan is enorm. Door social media-kanalen op de juiste te gebruiken kun je veel aandacht en leads genereren. Dlogic werkt daarom samen met een specialist op dit gebied die weet hoe je social media effectief kunt inzetten. Met koppelingen in je website meten we direct de conversies en resultaten en sturen dit, indien nodig, meteen bij.