Dlogic verhuist naar nieuw pand in Zundert

Kantoor Dlogic Bredaseweg 7Wij zijn blij om jullie dit heuglijke nieuws mee te delen. 2015 was een zeer succesvol jaar voor Dlogic. In 2015 hebben we namelijk vele klanten succesvol geholpen maar zijn we tevens uitgebreid qua aanbod. We noemen ons voortaan een online marketing bureau en bieden het gehele spectrum van online marketing aan. Van strategie tot uitvoer. En bij zo’n enorme groei en prachtige wijzigingen hoort natuurlijk ook een nóg beter kantoorpand.

Dlogic groeit snel en hoewel wij veel met freelance online marketing specialisten werken waren wij al een tijdje op zoek naar een nieuw kantoorpand. Een kantoorpand waar wij onze klanten nog beter kunnen ontvangen, een plek waar we nog dichter bij onze klanten zijn. Want dat is voor ons belangrijk; persoonlijk contact. Jij moet zo bij ons binnen kunnen stappen. En waar kan dat nu beter dan in Zundert? Daar waar bijna 70% van onze klanten wonen en/of gevestigd zijn? Nergens dus.

Vergaderruimte DLogic

Rust, professionaliteit en creativiteit

3 peilers die voor ons belangrijk waren in het maken van de keuze welk kantoorpand het zou worden. Zoals gezegd heeft Zundert altijd de voorkeur gehad. Verder vinden wij het belangrijk dat we in alle rust al onze creatieve uitingen kunnen bedenken en ook creëren. Hiervoor moet dus de ruimte zijn. Tevens zochten we een plek die voor het gros van onze klanten bekend is en makkelijk te bereiken.

We hebben die plek gevonden!Kantoor Dlogic

Dlogic heeft deze fantastische plek gevonden. Een plek waar wij in alle rust kunnen werken aan onze creatieve uitingen. Een plek waar we onze klanten kunnen ontvangen in een professionele presentatie/overlegruimte. Maar bovenal een plek waar wij én hopelijk ook jij blij van wordt. Wat wil je nog meer?

Wil je ons nieuwe pand komen bewonderen? Of heb je binnenkort een afspraak bij Dlogic. Sla dit nieuwe adres dan goed op. Tot snel!

Nieuwe adres: Bredaseweg 7, 4881 DC te Zundert.