Boven

Multifunctionele website voor De Bruijn Installatiewerken

Multifunctionele website voor De Bruijn Installatiewerken

Sinds kort beschikt De Bruijn Installatiewerken uit Rucphen over een gloednieuwe website. Een multifunctioneel platform waarin de wensen van eigenaar Edwin de Bruijn door Dlogic werden vertaald naar een goed functionerende site voor klanten en personeel.

Voor De Bruijn Installatiewerken is een website meer dan enkel een tool om gevonden te worden. Natuurlijk moet een website informatief en aantrekkelijk zijn maar Edwin zag meer mogelijkheden. “We vinden het belangrijk om inzicht te geven in wat we doen. Maar we wilden het onze klanten ook makkelijker maken om een contract af te sluiten of even snel een bericht achter te laten.

Moderne aanpassingen
Met de oude website De Bruijn Installatiewerken was een hoop mis vertelt Edwin. “De oude site paste zich niet automatisch aan, bijvoorbeeld aan nieuwe toestellen zoals tablets en smartphones.” Daarnaast wilde het installatiebedrijf graag een aantal aanvullende functionaliteiten die op de oude website niet mogelijk waren. “Naast dat de informatie op de website duidelijker kon, wilden we ook een eigen online omgeving voor het personeel en de mogelijkheid om via de website onderhoudscontracten in te vullen.”

Wensen van de klant
Om de nieuwe wensen te realiseren werd De Bruijn door reclamebureau In-Idee in contact gebracht met Dlogic. De eisen waren duidelijk. Edwin: “We wilden graag een professionele site die zich aanpast aan de verschillende media-apparaten. Hij moest snel werken, overzichtelijk zijn en tal van opties bieden waarmee we ons personeel konden ontzorgen door middel van een eigen omgeving.” Met deze wensen ging Dlogic aan de slag.

Iedereen enthousiast
Door de vele functies van de nieuwe site was het belangrijk om de verwachtingen goed af te stemmen en te verduidelijken. Toen beide partijen eenmaal op een lijn zaten werd al snel duidelijk dat de nieuwe website volledig ging voldoen aan alle wensen van Edwin. De site www.totaal-installateur.nl is een aantrekkelijke en informatieve website geworden waarop zowel potentiële als bestaande klanten snel contact kunnen leggen met het team van De Bruijn Installatiewerken. Ook het personeel is enthousiast over de nieuwe online omgeving. “Het eindresultaat mag er zijn,” vindt Edwin. “We hebben leuke reacties ontvangen en het werkt ook erg plezierig.”

 

 

 

Share