Over Dlogic

Samen kunnen we meer dan alleen. Het team van Dlogic bestaat uit grafische en technische professionals die al jaren het beste uit elkaar naar boven halen. Zo komen we steeds tot het beste resultaat voor jou en jouw bedrijf en organisatie.

In de regio Breda heeft Dlogic de afgelopen jaren een goede reputatie opgebouwd als betrouwbare en vooruitstrevende partner op het gebied van webdesign en –optimalisatie. En ook bedrijven buiten deze regio weten Dlogic inmiddels te vinden. Of het nu gaat om een eenvoudige website of juist een uitgebreid online platform, ons team ziet elke opdracht als een nieuwe uitdaging waarbij jouw wensen de leidraad vormen.

Het team van Dlogic werkt onder leiding van directeur en eigenaar Dave Boden. Hij heeft inmiddels een jong team van vaste freelancers opgebouwd, waarin iedereen werkt vanuit een eigen specialisatie en weet wat er speelt op zijn vakgebied. Dit zorgt ervoor dat deze experts op elkaar zijn ingespeeld, de lijntjes kort blijven en er snel tussen verschillende disciplines geschakeld kan worden. Zo halen deze professionals steeds het beste in zichzelf en elkaar naar boven.

Daarnaast werken we bij Dlogic met vaste contactpersonen voor elke opdrachtgever. Persoonlijker wordt het niet!