Dlogic.

Webdesigners uit Breda.

In de regio Breda is Dlogic inmiddels uitgegroeid tot een begrip. Maar ook ver daarbuiten weten bedrijven en organisaties ons te vinden. En daar zijn we best trots op. We krijgen vaak te horen dat we uitblinken in persoonlijke contact, meedenken met de klant en kennis van zaken. En laat dat nu net zijn waar we ons bij Dlogic altijd op focussen.

Samen kunnen we meer dan alleen. Daarom luisteren we altijd naar jouw input. Gaan we samen zitten om ideeën te bespreken. En het is ook de reden dat Dlogic graag samenwerkt met professionals uit andere disciplines. Vormgevers bijvoorbeeld of fotografen en tekstschrijvers. Hierdoor is een sterk netwerk ontstaan dat er alles aan doet om jouw organisatie een online smoel te geven.

Ons team

Het team van Dlogic werkt onder leiding van directeur en eigenaar Dave Boden. Voor iedere opdracht wordt gekeken welke specialisten uit welk vakgebied er nodig zijn. Samen met Dave gaan ze voor jou aan de slag. Zo blijven de lijntjes kort en kan er snel geschakeld worden tussen de verschillende disciplines. Alles om tot het beste resultaat voor jou te komen.

We helpen ook bedrijven in

Onze klanten

Al meer dan 250 tevreden opdrachtgevers gingen je voor; ieder met hun eigen unieke website en online identiteit. Dankzij Dlogic.

Onze klanten

Wat onze klanten zeggen.

op basis van 25 reviews.
Met Raptor werken we sinds kort samen met D-Logic (Dave en zijn team). Dat bevalt prima, we worden ontzorgd, snelle reactie en ze denken mee met ons. Eigenlijk alles wat je wilt hebben als je iets uitbesteedt.
Ellen van Gils
Ellen van Gils
15:23 01 May 18
Prima web-partner. Goede prijs kwaliteit en durven mee te investeren. Ze zijn kundig en durven te adviseren in het belang van de klant. Ze reageren snel! Tip: Ze mogen wat ons betreft soms iets duidelijker communiceren en adviseren. Wat voor hun dagelijkse kost is, is voor veel klanten geen begrijpbare taal. Als klant zoeken wij een partner die ons kan ont-zorgen en altijd een goed visitekaartje voor ons online heeft staan. Dat is Dlogic voor ons zeker tot nu toe! Kortom; Fijne partner dus.
We werken met Chapeau al ruim 6 jaar met Dlogic samen. Ze hebben ons de afgelopen jaren geweldig goed geholpen om onze online doelen te behalen. Altijd bereikbaar en zeer betrouwbaar. Een echte aanrader!
Bert Janssen
Bert Janssen
18:20 26 Mar 18
D-Logic (Dave en zijn team) is een bedrijf dat écht meedenkt om tot een mooie functionele website te komen. D-Logic is zeer klantgericht en handelt zeer snel indien je dit als klant wenst. De kwaliteit van de dienstverlening is uitstekend tegen een eerlijk uurtarief. Kortom D-Logic zien wij voor onze dienstverlening als de ideale partner!
Henk Guise
Henk Guise
13:50 21 Mar 18
Flexibel, goed en met veel oog voor persoonlijke wensen. Dlogic realiseert, met een vakkundig team van vormgevers en tekstschrijvers, aantrekkelijke websites die zo eenvoudig of uitgebreid zijn als de opdrachtgever wil. Makkelijk te onderhouden en met veel aandacht voor belangrijke online zaken als vindbaarheid en veiligheid.
Kim Smits
Kim Smits
06:40 14 Mar 18
Ontzettend trots op mijn nieuwe website dankzij D-Logic! Voorafgaande mijn wensen en behoeftes bepaald en die zijn uitstekend ten uitvoer gebracht! Communicatie verliep ontzettend vlug en ook in kindertaal, wat ik als zeer prettig ervaar. D-Logic kan ik zeker aanbevelen voor een zakelijke en gebruiksvriendelijke WordPress website.
Santino Baal
Santino Baal
17:56 07 Sep 18
Dlogic handelt snel en realiseert interactieve websites zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Al jarenlang een krachtige en vruchtbare samenwerking die in deze digitale tijd alleen maar belangrijker wordt. Zeer prettig om aanpassingen snel doorgevoerd zien worden. Het laatste punt is de prettige feedback vanuit Dlogic om constant te werken aan een verbeterde website die up-to-date is!
Hotel De Reiskoffer
Hotel De Reiskoffer
11:48 05 Mar 18

Maak kennis met onze persoonlijke aanpak.Neem vrijblijvend contact op!

Is jouw bedrijf of organisatie toe aan een online restyling?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op en we vertellen je graag wat wij voor jou kunnen doen.

Contactformulier
Dave Boden