Overname webhostingdiensten door myH2Oservers

Wij verzorgen op dit moment de webhosting van diverse websites (het bereikbaar maken van uw website op het internet) en/of de registratie van uw domeinnaam waar de website achter te vinden is.

Wij willen een uitstekende service blijven leveren voor onze corebusiness (het realiseren van websites/webshops en Internet Marketing) en hebben besloten om onze webhosting actviteiten bij onze rechtstreekse leverancier onder te brengen. Hierdoor heeft u als klant direct contact met de leverancier wat de oplostijd bij eventuele vragen verhoogd en wij ons kunnen focussen op onze corebusiness.

Wat verandert er voor u?

Er veranderd eigenlijk weinig: per 1 juni 2013 kunt u met alle webhosting of domeinnaam gerelateerde vragen direct bij myH2Oservers terecht. Ook zal myH2Oservers de facturatie overnemen en dienen de facturen rechtstreeks aan myH2Oservers betaald te worden. Op technisch gebied veranderd er helemaal niets, immers is myH2Oservers op dit moment ook al uw leverancier, met Dlogic als tussenschakel en contractuele partij. Omdat myH2Oservers u rechtstreeks gaat factureren veranderd daarmee voor u de contractuele partij, hierdoor zullen voortaan de algemene voorwaarden van myH2Oservers van toepassing zijn. Deze kunt u hier lezen.

Omdat webhosting en domeinnaamregistratie de corebusiness van myH2Oservers is, heeft de overname ook enkele voordelen voor u: zo kunt u binnen het klantenpaneel precies zien welke diensten u afneemt en wat deze kosten, biedt myH2Oservers een domeinnaam registratie systeem waarbij klanten (die daar interesse in hebben) zelfstandig domeinnamen kunnen registreren, verhuizen en beheren (o.a. nameservers wijzigen, contacten wijzigen) en zal de retentietijd van de backups verhoogd worden voor het geval u per ongeluk een bestand van uw website zou verwijderen.

Blijven de prijzen hetzelfde?

myH2Oservers levert zijn diensten in ongeveer dezelfde prijsklasse, hoewel enkele producten voor u goedkoper worden is het helaas ook noodzakelijk om voor enkele producten de prijzen lichtelijk te verhogen.

U vindt dit in onderstaand schema terug. Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Domeinnaam extensie Dlogic myH2Oservers
.nl oud: 6,50 Euro per jaar nieuw: 9,08 Euro per jaar
.be oud: 9,00 Euro per jaar nieuw: 12,10 Euro per jaar
.de oud: 7,50 Euro per jaar nieuw: 12,10 Euro per jaar
.eu oud: 16,00 Euro per jaar nieuw: 12,10 Euro per jaar
.com/net/org/info/biz oud: 11,00 Euro per jaar nieuw: 12,10 Euro per jaar
.nu oud: 32,00 Euro per jaar nieuw: 27,50 Euro per jaar

 

Webhostingpakket Dlogic myH2Oservers
Basic oud: 2,95 Euro per maand nieuw: 2,41 Euro per maand
Small oud: 4,50 Euro per maand nieuw: 4,24 Euro per maand
Large oud: 6,00 Euro per maand nieuw: 8,50 Euro per maand
Extra Large oud: 10,00 Euro per maand nieuw: 12,10 Euro per maand

Per wanneer gaan deze veranderingen in?

Per 1 juni 2013 kunt u voor alle webhosting en domeinnaam gerelateerde vragen bij myH2Oservers terecht. De contactgegevens vind u onderaan deze email. Voor alle website/webshop en marketing vragen blijft Dlogic het vertrouwde adres.

Wie is myH2Oservers?

Ontstaan vanuit de passie voor ICT en het internet levert myH2Oservers al meer dan 8 jaar een assortiment internetdiensten aan particulieren en het MKB, dit varieert van de serieuzere hobbysite tot aan leverancierschap voor vele andere hostingbedrijven. Wat ons kenmerkt is de persoonlijke aanpak en het meedenken met de klant. Betrouwbare techniek hebben wij hoog in het vaandel staan, een goede bereikbaarheid van de geleverde diensten is immers een van de visitekaartjes van het bedrijf. Wij heten u welkom bij myH2Oservers!

Onze contactgegevens zijn:

myH2Oservers
Henry Dunantstraat 18
1443GE Purmerend

KVK: 37119451 te Alkmaar
BTW nummer: NL1912.996.49.B01

Contactgegevens:

Telefoon: +31(0)299-714026
Email: support@myH2Oservers.com
Website: http://www.myH2Oservers.com

Voor vragen over de overname kunt u uiteraard bij zowel Dlogic als myH2Oservers terecht.
Wij blijven nauw contact houden zodat wij u als klant van de juiste expertise kunnen voorzien.

Contact met Dlogic

Postadres
Neijsenpad 19
4885 AP Achtmaal

Bezoekdres
Struikhei 27
4714 VC Sprundel

Tel: +31(0)76 820 0181
Email: info@dlogic.nl