Boven

Wat we doen

Dlogic.nl / Wat we doen

Wat we doen

Wellicht heb je al ideeën over hoe je jouw organisatie wil profileren. Het team van Dlogic helpt bij het concretiseren van deze visie en vertaalt deze naar een concept voor een website. Of misschien weet je niet waar te beginnen of wat belangrijk is in een wereld die zich steeds meer online afspeelt. Ook hierbij kan Dlogic helpen. Wij weten waar een goede website aan moet voldoen en hoe we bezoekers kunnen aantrekken en aanspreken. Zo zorgen we voor meer rendement voor jouw bedrijf.

Webdesign Hoogstraten
p

Webdesign

Een mooie, informatieve en goed vindbare website is tegenwoordig essentieel. Dlogic maakt functionele en aantrekkelijke die gemakkelijk zelf te onderhouden zijn. Deze kunnen zo simpel of uitgebreid gemaakt worden als jij wil. Hetzelfde geldt voor webshops. Onze sites en shops zijn stijlvol, eenvoudig en uiteraard altijd met de juiste uitstraling voor jouw bedrijf of organisatie.

Online strategie

Het uitstippelen van een online strategie helpt bij het genereren van meer aandacht en het optimaliseren van je vindbaarheid. Het is meer dan het wegzetten van een website en een Facebookpagina. Wat is je doel? Wie wil je bereiken? En hoe spreek je je doelgroep aan? Dlogic helpt bij het in kaart brengen van de antwoorden op deze vragen, bedenkt en realiseert een bijpassend plan van aanpak en zorgt voor meetbare resultaten van je nieuwe strategie.

q

SEO en Google optimalisatie

Als organisatie wil je uiteraard gevonden worden en dat begint in de zoekresultaten van Google. Het sleutelwoord hierin is SEO (Search Engine Optimalisation) en Dlogic helpt je hier graag bij. Wij nemen je bestaande of nieuwe website onder de loep, maken deze aantrekkelijk voor de zoekresultaten in Google en adviseren je graag over hoe je site ook in de toekomst blijft scoren. Denk hierbij aan het inzetten van blogs over relevante onderwerpen of bijvoorbeeld de integratie van video’s.

Social media marketing

Het bereik van social media is enorm, en het zijn niet meer enkel jongeren die er gebruik van maken. Door social media-kanalen op de juiste wijze in te zetten kun je veel aandacht en leads genereren. Maar hoe spreek je de juiste doelgroep aan en wat voor soort campagnes hebben in jouw sector het meeste effect? De specialisten van Dlogic helpen je graag bij het ontwikkelen van de juiste strategie op Facebook, LinkedIn, Twitter en Instagram.

p
p

Onderhoud

Een goede website moet ook goed blijven. Je klanten blijven ook niet stil staan, dus is het noodzakelijk dat een website actueel, functioneel en snel blijft. Bovendien helpt een regelmatige update van de content voor een hogere ranking in de zoekresultaten op Google. Dlogic benadrukt dan ook graag het belang van regelmatig onderhoud. Dit helpt tevens je website veilig en optimaal werkend te houden. Ook bieden we diverse SLA-pakketten aan zodat onderhoud altijd tijdig plaatsvindt.

Marketingcampagnes

Zelfs in een tijd waarin ‘online’ het codewoord lijkt is de kracht van een goede poster of aansprekend logo niet verminderd. Goede offline marketing kan een online campagne zelfs enorm versterken. Het grafische team van Dlogic zet graag zijn tanden in de realisatie van grote campagnes die zowel online als offline kunnen worden uitgerold. Wij hebben alles in huis om een organisatie te voorzien van een duidelijk vormgegeven identiteit die online en in print kan worden doorgetrokken voor een blijvende impact.

q
Identiteit is alles!