Webdesign Groningen

Jouw (nieuwe) website of webshop is veilig, snel en vindbaar

WordPress website laten maken in Groningen?

Een professionele website is en blijft dé manier om jouw product of dienst online te verkopen. Klanten weten jou te vinden én een site helpt om voor te blijven op de concurrent. Met webdesign van Dlogic Groningen kun je rekenen op hoogwaardige WordPress websites en webshops. Samen zetten we jouw bedrijf in Groningen op de kaart!

Een eigen WordPress design

Bij de bouw van een WordPress website komt er veel kijken. Kenmerkend voor een succesvolle site zijn de juiste inhoud, een aantrekkelijk design en goede functionaliteit. Dlogic Groningen gebruikt daarom altijd een uniek ontwerp voor de ontwikkeling van jouw site. Wil je dat wij ook de invulling op ons nemen? Geen probleem! Naast professionele bouwers en ontwerpers bestaat het team van Dlogic uit ervaren vormgevers, fotografen en tekstschrijvers. Zo weet je zeker dat jouw site écht gaat leven.

Dlogic Groningen – kwaliteit, service en zekerheid

Vanuit jarenlange ervaring weten wij wat er nodig is om te kunnen scoren op het internet. Wij zetten ons iedere dag in voor het ontwikkelen van nieuwe websites én het onderhouden van bestaande websites. Met ons brede aanbod gaan wij altijd door tot je 100% tevreden bent en, door onze toplocatie in Groningen, kunnen we je altijd persoonlijk te woord staan. 

Waarom een website laten bouwen door Dlogic?

 • Professionele websites en webwinkels
 • Responsive webdesigns
 • Een gebruiksvriendelijk beheersysteem
 • Zoekmachinevriendelijk ingesteld
 • Persoonlijk klantencontact vanuit Groningen
 • Snel online
 • Geheel onderhoudsvrij

Gebruiksvriendelijke website in WordPress

Al onze websites worden gebouwd op de basis van WordPress, het meest gebruikte websitesysteem (CMS) ter wereld. Door de gebruiksvriendelijkheid van WordPress heb je het programma al binnen een paar minuten door en kun je jouw website helemaal eigen maken. Onze specialisten zorgen er altijd voor dat de achterkant van de website er nét zo verzorgd uitziet als de voorkant. Hierdoor blijft de code van je website schoon, wordt de site goed gevonden in Google én laden alle pagina’s razendsnel. Kortom, een sterke basis om online te kunnen scoren. 

Alles onder één dak

Naast het realiseren, invullen en onderhouden van WordPress sites bieden wij nog meer diensten aan rondom webdesign. Met maatwerk oplossingen maken wij bedrijven en organisaties online succesvol. Of je Dlogic Groningen nu inschakelt voor het bedenken, ontwikkelen of onderhouden van WordPress websites, wij investeren in een langdurige relatie zodat je kunt schitteren met jouw product of dienst.

Je kunt Dlogic Groningen inschakelen voor:

 • Strategie
 • Hosting en onderhoud
 • Website ontwikkeling
 • Webwinkel ontwikkeling
 • Zoekmachine optimalisatie (SEO)
 • Webteksten en content creatie

Meer klanten door een vindbare website

Dlogic Groningen is gespecialiseerd in het vindbaar maken voor zoekmachines door middel van SEO, de afkorting voor zoekmachineoptimalisatie. SEO helpt bij het vergroten van je online zichtbaarheid via technische instellingen en het gebruik van goede zoekwoorden. De juiste richtlijnen en een betere ranking zorgen voor meer online bezoekers en uiteindelijk meer klanten.

Op zoek naar een website bouwer in Groningen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor webdesign

Wij bouwen graag een nieuwe website of webshop voor je, die precies aan jouw verwachtingen voldoet. Ook voor het aanpassen of onderhouden van bestaande sites kun je bij ons terecht. Weten wat de mogelijkheden zijn? Kom langs bij ons kantoor in Groningen of vraag vrijblijvend een offerte aan via onderstaande knop.