Webdesign Zundert

Kies voor Dlogic!

Dave Boden

Voordelen van webdesign door Dlogic

Indien u op zoek bent naar Webdesign Zundert, dan bent u bij Dlogic aan het juiste adres. Wij maken betaalbare en professionele websites op maat die gericht zijn op gebruiksvriendelijkheid, design en online vindbaarheid. Ondertussen hebben wij tientallen ondernemers uit de omgeving van Zundert geholpen met hun website.

Uw onderneming heeft een duidelijke visie en missie met een eigen huisstijl. Het is daarom belangrijk dat uw website dit ook uitstraalt en dat uw website voor klanten herkenbaar is. Iets wat Dlogic ontzettend belangrijk vindt en centraal staat voor onze succesvolle websites.

Waarom Dlogic?

Met onze expertise en jarenlange ervaring weten wij wat de huidige markt vraagt van haar websites en gaan wij altijd voor de 100% volle tevredenheid. Een website laten bouwen door Dlogic heeft dan ook vele voordelen zoals:

  • Een gebruiksvriendelijke beheersysteem
  • Zoekmachinevriendelijk ingesteld
  • Top klantenservice vanuit Breda
  • Unieke en professionele webdesigns
  • Snel online
  • Geheel onderhoudsvrij

Responsive website

Al onze websites maken gebruik van een responsive design en dat betekent dat uw website zowel op de computer als op een mobiel apparaat zoals een tablet goed zichtbaar is. Ontzettend belangrijk aangezien nu steeds meer mensen met mobiele apparaten het internet bezoeken.

WordPress webdesign uit de omgeving van Zundert

Wij bouwen al onze websites op basis van het CMS-systeem WordPress. Dit is momenteel het meest gebruikte CMS ter wereld en dat is niet zo gek natuurlijk. Het is namelijk het meest gebruiksvriendelijke systeem waar vrijwel elke leek binnen een paar minuten mee om kan gaan.

Daarnaast is het CMS systeem zo ingericht dat het door zoekmachines zoals Google ontzettend snel opgepikt wordt. Hierdoor legt u eigenlijk al de basis voor een betere online vindbaarheid van uw website.

Vraag een offerte aan voor webdesign

Wilt u meer weten wat de specialisten van Dlogic voor u kunnen betekenen? Dan is het verstandig dat u vandaag nog een gratis offerte aanvraagt voor het bouwen van een website uit de omgeving van Breda.

Offerte aanvragen

1. We maken een persoonlijke offerte

Zodra wij de gegevens ontvangen hebben, stellen we een persoonlijke offerte voor je op. Deze zal dezelfde dag nog in je mailbox verschijnen.

2. Offerte in je mailbox

Vervolgens ligt de bal bij jou  Neem gerust de tijd om onze offerte goed door te nemen. Mocht je nog vragen hebben, dan kan je ons natuurlijk mailen.

3. Website bestellen!

Wanneer je akkoord gaat met ons voorstel, vinden we het heel prettig om even te bellen of face-to-face af te spreken om je wensen te bespreken. Zodra wij vervolgens het tekst- en beeldmateriaal ontvangen hebben, kunnen we direct aan de slag gaan.

Wat onze klanten zeggen.

op basis van 25 reviews
Met Raptor werken we sinds kort samen met D-Logic (Dave en zijn team). Dat bevalt prima, we worden ontzorgd, snelle reactie en ze denken mee met ons. Eigenlijk alles wat je wilt hebben als je iets uitbesteedt.
Ellen van Gils
Ellen van Gils
15:23 01 May 18
Prima web-partner. Goede prijs kwaliteit en durven mee te investeren. Ze zijn kundig en durven te adviseren in het belang van de klant. Ze reageren snel! Tip: Ze mogen wat ons betreft soms iets duidelijker communiceren en adviseren. Wat voor hun dagelijkse kost is, is voor veel klanten geen begrijpbare taal. Als klant zoeken wij een partner die ons kan ont-zorgen en altijd een goed visitekaartje voor ons online heeft staan. Dat is Dlogic voor ons zeker tot nu toe! Kortom; Fijne partner dus.
Kikks entertainment & concepts
Kikks entertainment & concepts
09:05 21 Mar 18
We werken met Chapeau al ruim 6 jaar met Dlogic samen. Ze hebben ons de afgelopen jaren geweldig goed geholpen om onze online doelen te behalen. Altijd bereikbaar en zeer betrouwbaar. Een echte aanrader!
Bert Janssen
Bert Janssen
18:20 26 Mar 18
D-Logic (Dave en zijn team) is een bedrijf dat écht meedenkt om tot een mooie functionele website te komen. D-Logic is zeer klantgericht en handelt zeer snel indien je dit als klant wenst. De kwaliteit van de dienstverlening is uitstekend tegen een eerlijk uurtarief. Kortom D-Logic zien wij voor onze dienstverlening als de ideale partner!
Henk Guise
Henk Guise
13:50 21 Mar 18
Flexibel, goed en met veel oog voor persoonlijke wensen. Dlogic realiseert, met een vakkundig team van vormgevers en tekstschrijvers, aantrekkelijke websites die zo eenvoudig of uitgebreid zijn als de opdrachtgever wil. Makkelijk te onderhouden en met veel aandacht voor belangrijke online zaken als vindbaarheid en veiligheid.
Kim Smits
Kim Smits
06:40 14 Mar 18
Ontzettend trots op mijn nieuwe website dankzij D-Logic! Voorafgaande mijn wensen en behoeftes bepaald en die zijn uitstekend ten uitvoer gebracht! Communicatie verliep ontzettend vlug en ook in kindertaal, wat ik als zeer prettig ervaar. D-Logic kan ik zeker aanbevelen voor een zakelijke en gebruiksvriendelijke WordPress website.
Santino Baal
Santino Baal
17:56 07 Sep 18
Dlogic handelt snel en realiseert interactieve websites zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Al jarenlang een krachtige en vruchtbare samenwerking die in deze digitale tijd alleen maar belangrijker wordt. Zeer prettig om aanpassingen snel doorgevoerd zien worden. Het laatste punt is de prettige feedback vanuit Dlogic om constant te werken aan een verbeterde website die up-to-date is!
Hotel De Reiskoffer
Hotel De Reiskoffer
11:48 05 Mar 18
Ik ben heel blij met mijn website! Ik hoefde niet veel spannends, gewoon op een leuke manier alle informatie op één plek, en dat is ook precies wat hij gedaan heeft. Geluisterd naar mijn wensen en de website is geworden zoals ik had gehoopt. En ook prettig contact, ook dat vind ik belangrijk. Dankjewel Dlogic!!
Lotte de Krom
Lotte de Krom
15:42 26 Oct 18
De website die DLogic heeft gemaakt, is precies volgens wens. Ook het samenwerkingsproces is top verlopen. Ik ben een blije klant!
Susan van Loenen
Susan van Loenen
12:17 09 Sep 19
Snelle service en uit de brand geholpen. Mijn website was gehackt doordat ik niet goed geïnformeerd ben vanuit een ander bedrijf. Mijn website werkt nu optimaal en ik ben zeer tevreden over DLogic!
Kelly Pemen
Kelly Pemen
13:05 17 Sep 19