Website laten maken

Een website laten maken als je een ondernemer bent, is vaak de tweede stap nadat je je ingeschreven hebt bij de Kamer van Koophandel. En als je op zoek bent naar een webdesign bedrijf die je ondersteunt vanaf de adviesfase tot aan realisatie, dan zit je bij Dlogic altijd goed.

Bij het bouwen van een website starten we altijd een traject samen met onze klant waar het succes van de website centraal staat. Dlogic vindt langdurige relaties met haar klanten ontzettend belangrijk en wij doen er dan ook alles aan om tijdens en na de oplevering van uw website al uw online doelstellingen te behalen.

Wat zijn de voordelen van onze websites?

Wij hebben jarenlange ervaring en expertise in het bouwen van websites en wij weten wat de huidige markt momenteel vraagt van websites. Hieronder vindt u alle voordelen van onze websites:

– Een gebruiksvriendelijke beheersysteem
– Zoekmachinevriendelijk ingesteld
– Top klantenservice vanuit Zundert
– Unieke en professionele webdesigns
– Snel online
– Geheel onderhoudsvrij

Daarnaast zijn alle websites responsive en dit betekent dat uw website zich automatisch schaalt naar het gebruikte apparaat. Uw website ziet er dus goed en mooi uit op uw mobiele telefoon, tablet en natuurlijk computer.

WordPress website laten maken

Al onze website worden op basis van het CMS-systeem WordPress gebouwd en dit is op dit moment het meest populaire CMS ter wereld. Dit komt door de gebruiksvriendelijke systeem waar vrijwel elke leek mee kan werken.

Daarnaast is het CMS systeem zo ingericht dat het door zoekmachines zoals Google ontzettend snel opgepikt wordt. Hierdoor legt u eigenlijk al de basis voor een betere online vindbaarheid van uw website.

Vraag een offerte aan voor webdesign door Dlogic

Wilt u meer weten wat de specialisten van Dlogic voor u kunnen betekenen? Dan is het verstandig dat u vandaag nog een gratis offerte aanvraagt voor het bouwen van een website.