Wij stellen ons voor: Chelsea Bosters

Als online strateeg begin ik altijd bij de basis. Wat is de reden van bestaan voor het bedrijf? Vanuit die passie start het complete online marketing traject. Ik houd mij voornamelijk bezig met content- en social media strategie. Vanuit een gedegen strategie wordt bepaald welke marketingkanalen er worden ingezet, wie de online ‘doelgroep’ is en in welke fase van hun ‘kooproute’ ze op welke manier benaderd dienen te worden. Het klinkt lastig, maar deze focus zorgt voor een optimaal resultaat die bovendien houvast biedt.

Ik werk als freelance content marketeer en zorg er samen met het gehele team van Dlogic voor dat de kwaliteit die er wordt geboden hoogstaand is en de focus nooit verloren gaat. Uiteindelijk is de klant koning, wat bij Dlogic een erg belangrijke levensader is.

Focus op groei in een gedegen strategie

De belangrijkste focus waar ik me mee bezig houd is een organische groei vanuit een gedegen strategie. Door de focus te leggen op de juiste content (Video, tekst, website, geluid etc.) zal uw online zichtbaarheid groeien. Door hier de focus op te leggen en constant mee bezig te zijn voorkomen we dat er tegenvallende resultaten zullen zijn.

Wie ben ik?

Je merkt het, door de passie voor het vak vergeet ik helemaal mezelf voor te stellen. Ik ben Chelsea Bosters, online marketeer en eigenaar van Marketingmed.nl, een van de grootste online marketing blogplatformen in Nederland. Tevens werk ik freelance voor diverse bedrijven en help ik deze bedrijven en hun klanten de organische groei te versterken. Verder ben ik een bourgondische Bosschenaar met passie voor voetbal, lekker eten en de mooiste stad van Nederland, Den Bosch.

Wil je meer over mij of over de kwaliteit van Dlogic weten? Neem dan contact op met Dave Boden, wij kijken graag vrijblijvend naar de online mogelijkheden.