DLogic nu óók te vinden in Groningen

In een korte tijd is DLogic uitgegroeid tot een begrip in de regio. Maar ook buiten Brabant weten bedrijven en organisaties het webdesignbureau te vinden. Aangezien ons technisch team volledig in het hoge noorden zit kunnen klanten van DLogic vanaf vandaag óók in het noorden van het land terecht.

Persoonlijk contact door het hele land

Het bouwen van een website vraagt om een persoonlijke aanpak. Volgens eigenaar Dave Boden hoort daar óók persoonlijk contact bij. Dave: “We merken dat er in het noorden van het land ontzettend veel vraag is naar onze diensten. Maar niet iedereen heeft tijd of zin om drie uur in de auto te zitten. Door een tweede vestiging te openen kunnen we een groot deel van onze huidige en nieuwe klanten eindelijk persoonlijk te woord staan.”Ondanks de afstand blijft DLogic opereren als één team. “Dat is het mooie aan online werken. We kunnen snel schakelen en spreken elkaar dagelijks via apps, mails en ons ticketsysteem,” aldus Dave.

Vertrouwde kwaliteit

De nieuwe tak behoort tot de grote webdesignbureaus in Groningen en doet niet onder voor aan de kwaliteit die je gewend bent van DLogic. Het team staat onder leiding van Niels Nieland & Dennis Nienhuis. Met hun jarenlange kennis en expertise kun je hier terecht voor de meest complexe vraagstukken en problemen. Stap binnen en laat je adviseren door het nieuwe team van DLogic!

De nieuwe vestiging van DLogic is sinds 1 november 2019 officieel geopend aan de Atoomweg 10, Groningen.