Wordpress website vindbaar maken in Google

Een ideale manier om een eigen website op te richten is met behulp van WordPress. Dit hulpmiddel helpt je op een eenvoudige manier je eigen plekje op het internet te creëren zonder daar verstand van HTML-codes voor nodig te hebben. Voor je het weet ben je online bereikbaar voor je klanten met een prachtige website. Maar hoe zorg je ervoor dat die klanten ook daadwerkelijk op jouw website terechtkomen? Hoe krijg je het voor elkaar dat jouw WordPress website vindbaar wordt in Google? We zetten het graag voor je uiteen.

Hoe je online vindbaarheid bijdraagt aan je succes

Is dat dan zo belangrijk dat je vindbaar bent via zoekmachines? Jazeker, de ideale manier om een nieuw klantenbestand aan te spreken is via Google. Wanneer mensen zoeken op bepaalde zoektermen die te maken hebben met de producten die jij verkoopt en jouw website komt bovenaan de zoekresultaten te staan, dan win je gemakkelijk een hoop nieuwe bezoekers.

En hoe meer mensen op jouw website terechtkomen, hoe meer mensen bekend raken met jouw merk en hoe meer producten je zult verkopen. Belangrijk is het dus dat je voldoende aandacht besteed aan het vindbaar maken van je WordPress website in Google.

Eenvoudig je website vindbaar maken

Hoe zorg je ervoor dat toekomstige klanten je vinden via Google? Ten eerste is het belangrijk te weten waar jouw bedrijf voor staat en wat de belangrijkste zoektermen zijn die jouw producten omschrijven. Oftewel: welke zoektermen gebruiken mensen wanneer ze op zoek zijn naar jouw product of dienst?

Bij Dlogic.nl weten ze alles van dit soort Search Engine Optimalization en helpen ze je graag om jouw website naar een hoger niveau te tillen. Wanneer je namelijk duidelijk voor ogen hebt wat deze zoektermen zijn, kun je ze via Google Adwords en in de content op je pagina verwerken waardoor je in Google eerder op deze termen gevonden zult worden.